Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik

Arkitekt: Arkitektene Astrup og Hellern AS, Arkitekt mnal Knut Astrup

På grunn av støv fra cement fabrikken har bygningen blitt satt på stylter og hver etasje krager ut 20 cm. På denne måten får man overdekte parkeringsplasser i 1. etasje og redusert støvnedfall på fasadene. 

Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
1
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
2
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
3
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
4
Ny administrasjonsbygning for A/S Dalen Portland-Cementfabrik, Brevik
Publisert på nett 13. mars 2019. Opprinnelig publisert i Arkitektur N nr. 1 – 1964. For å få full tilgang på alt innhold i Arkitektur N kan du kjøpe eller abonnere på papirutgaven.